Martin tilbake fra høydesamling

30 03 2011

Etter å ha kommet på en sterk 6. plass i fjorårets MGP, var det usikkerhet rundt Martin. Han var såpass fornøyd med 6. plassen etter kun to-tre sykkeløkter før MGP at han vurderte å legge sykkelen på hylla. Men etter å ha slitt med benhinnebetennelse i 6 mnd i høst, kom han i januar krypende til sportsdirektør Brodersen, og ba om en ny sjanse i VKLF.

Brodersen, som for tiden speider etter nye VKLF ryttere fra sin base i Mannheim, forteller at han betalte for en to ukers høydesamling for Andersen i Marokko. På denne samlingen, trente Martin i 3000 meters høyde og hadde flere økter med Abderrahim Goumri.

VKLF har så stor tro på Andersen, at både Mork og Sundby må prestere i løpet av våren for å få en plass på MGP-laget. Brodersen skriver i en SMS: «uansett hva som skjer, er det Martin KA som er vår kaptein i årets MGP».


Handlinger

Informasjon

3 responses

30 03 2011
martin

Goumri hadde for øvrig godt utbytte av treningsfellesskapet og høyden. Forrige helg vant han Seoul maraton og rasket med seg en halv mill. Satser på å få samme utbytte i juli.

30 03 2011
PederMannengal

Morsomt at Bodersen og Bjørneboe har skiftet stilling.

30 03 2011
testlag

Ikke bytte. Brodersen var sykende teamsjef i fjor. Bjørneboe var bare assistent, og følgebilsjåfør

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: