Dag 2 av MGP – tap av spurttrøye og rytter

30 06 2011

«dette var noe skuffende», uttaler sportsdirektør Einar Brodersen. «Vi hadde håpet at Lars skulle klare å kapre spurttrøya, men han åpnet nok spurtene noe tidlig, og lot Hytten få hjulet. Dette lærer vi av og kommer sterkere tilbake neste år».

En annen liten skuffelse var at Gjermund, kaptein på VKLF, fikk det litt tungt og tapte et minutt i sammendraget. «Vi lærer av dette og, Gjermund brukte nok noe mye krefter på å kjøre av Grinde, samtidig som John jobbet bak for å kjøre opp Grinde. Dette straffet seg, og han har nå over to minutter opp til teten. Ikke umulig å ta i bakkene opp til Tryvann, men han må levere en tempo i morgen som er noe over evne».

VKLF kan og meddele at John står av årets MGP. «Han føler ikke at kroppen svarer, og sutrer over en begynnende forkjølelse og at Lillehammer-Oslo tok ut mer enn forventet. Jeg er veldig skuffet over at han ikke gjør det bedre.Han vil nå overta min rolle i sekretariatet. Det kreves at han vasker den gule trøyen og gir den til sin bror, i skam».


Handlinger

Informasjon

2 responses

30 06 2011
Fan

Fortsettelsen blir noe spennende.

1 07 2011
PederMannengal

Ja

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: