Historie

Det var en vakker sommerkveld i 2009. Rørleggerbaron Thomas Larsen og Vianova supremo Fred Krohn satt i Portugal, og diskuterte veien videre for sine firmaer. De hadde på sine områder erobret Oslo og omegn, Krohn hadde sågar utviklet det gamle utstyret for fotobokser og senketunnel i Bjørvika.

Fred spurte sin bedre halvdel, «hvordan skal vi klare det?». Svaret lød kort og godt;  «Start et sykkellag, gjør som Astana – hent inn en kjent gammel syklist, f.eks. kjekkasen Dag-Otto, og still i gateløp. Dette vil gi enorme inntekter og en posisjon i USA. Ring Christian P.»

Christian hadde akkurat startet i jobben som eiendomsmegler i Florida Properties. Han tok noen telefoner, men overraskende nok klarte han ikke å selge inn konseptet for Dag-Otto eller andre gamle sykkelhelter. Han la derfor frem følgende forslag for Fred; «Vi må vise at vi er seriøse, la oss lage et testlag og vinne MGP. På den måten vil andre syklister vite at dette er fremtiden. Jeg kan være kaptein på laget».  Det er den korte historien rundt dette laget som nå er i emning.

Høsten 2009 deltok Martin, Jon E og John i høstklassikeren uten å sette preg på feltet. Og moralen var langt nede før 2010-sesongen. Gjennom et knallhardt arbeid over en lengre periode, klarte Martin en topp-6 plassering i MGP og VKLF fikk to stykker på topp-6 i høstklassikeren.

Ett svar

5 01 2010
Sasiæ

Vakkert! Hvordan drakter har laget?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: